Media & Advertising

Directorul de comunicare de la Adevarul a demisionat

31 Jan, 14:00 • marian.rujoiu
Simona David (foto), director de comunicare la Adevarul Holding,  paraseste trustul de presa, in cadrul caruia a lucrat 7 ani.
Directorul de comunicare de la Adevarul a demisionat

„In perioada urmatoare, ma voi concentra pe proiecte personale, care tin mai degraba de sectorul neguvernamental, de educatie si de zona creativa, artistica. Intentionez, de asemenea, sa aloc mai mult timp activitatii de coach si mentor – una dintre pasiunile mele”, a declarat Simona David pentru DailyBusiness.ro.

„De altfel, voi fi implicata intr-un proiect-pilot al carui scop este sa sprjine cateva licee cu grad de promovabilitate redus (sub 20%) sa-si imbunatateasca semnificativ rezultatele obtinute de absolventii de liceu. Proiectul este initiat de catre Asociatia Romana pentru Coaching si va demara in luna februarie 2012”, a mai spus aceasta.

Fosta angajata a Adevarul a mentionat ca va continua sa sprijine organizatii neguvernamentale active.

„Voi face aceste lucruri prin intermediul Asociatiei ROI, pe care am fondat-o recent impreuna cu cativa prieteni animati de aceleasi idei. Ceea ce ne propunem este sa contribuim la dezvoltarea liderilor si comunitatilor cu impact pozitiv asupra societatii”, a adaugat Simona David.

Simona David si-a inceput cariera ca jurnalist, la ziarul Adevarul, unde a lucrat ca jurnalist pe domeniul economic, in perioada 1996-2001, in echipa lui Cristian Tudor Popescu si a lui Dumitru Tinu. A revenit la Adevarul, unde a activat ca director corporate de comunicare intre 2010-2012.

Ulterior, in calitate de director de comunicare, Simona David s-a implicat in proiecte precum  lansarea ziarului „Adevarul” la Chisinau, relansarea revistei „Stiinta si Tehnica” sau organizarea primului Festival „Dilema veche”.

„Desigur, acum este vorba despre de o alta organizatie si o alta etapa. In ciuda a ceea ce apare la suprafata, ceea ce pot spune este ca in presa mai sunt oameni pasionati si profesionisti, ca in orice domeniu”, a mai spus David.