Media & Advertising

Kanal D introduce un nou format international in grila de programe

28 Mar, 14:03 • marian.rujoiu
Postul de televiziune Kanal D va introduce in grila de programe un format international de emisiune, de la sfarsitul lunii aprilie, care va fi difuzat sambata, de la ora 20.30.
Kanal D introduce un nou format international in grila de programe

Emisiunea „Mireasa 90 60 90” este un show-concurs, prezentata de Gabriel Coveseanu (Cove), unde 12 femei logodite intra in competitie „pentru a-si vedea visul cu ochii, acela de a fi perfecte in ziua nuntii”, potrivit organizatorilor.

Vlad Sterescu, producatorul reality-show-lui, a declarat ca productia este un format american, apartinand NBC, importat de Kanal D.

„Marele premiu, o nunta de vis si toate interventiile estetice dorite, va fi miza care le va intoarce nu de putine ori una impotriva celeilalte si pe cele mai prietenoase dintre fete. Concurentele vor completa ‘WishList-uri’ in care isi vor face cunoscute dorintele in materie de interventii chirurgicale, de asemenea tinerele vor avea ocazia sa se elimine reciproc din competitie expunand fata in fata cu adversarele motivele pentru care au facut respectivele alegeri, situatie care va tensiona foarte mult atmosfera in casa mireselor”, au declarat organizatorii.

Intrebat de diferentele dintre emisiunea asemnatoare difuzata in sezoanele trecute la Pro TV, respectiv „Frumusete pe muchie de cutit”, Vlad Sterescu a spus ca in viitorul show de la Kanal D, nu este vorba doar de operatii estetice si nici de un format social, tehnic, legat strict de schimbarea fizicului, ci de momentele pregatitoare ale unei nunti.

Potrivit acestuia, cuplurile si emisiunea vor fi unele „reale”,  pentru ca in Romania „a trecut vremea unor show-uri cu scenarii si personaje fictive”.

„Vom avea drama, dar reala, nu condusa de cineva”, a precizat Sterescu.

Pentru sezonul actual „Mireasa 90 60 90” au fost selectionate 63 de concurente, dintr-un numar de 1.438 femei inscrise la preselectie. Dintre acestea, 12 vor intra in competitie. 

Un rol important in desfasurarea show-ului o are doctorul estetician
Adriana Fratilescu, care va superviza si va participa la toate
transformarile fizice ale viitoarelor mirese.

Kanal D Romania este parte din Dogan Media International, subsidiara grupului Dogan Yayin Holding (DYH), lider pe piata de media in Turcia.

DYH are in portofoliu sau opt cotidiane, printre care cele mai importante sunt „Hurriyet”, „Milliyet” si „Fanatik”, 8 posturi TV (printre care Kanal D, Star TV si CNN Turk), 3 statii radio si case de productie audio, video si print.

Actiunile Kanal D in Romania sunt detinute in proportie de 25% de grupul media Ringier, cel mai mare trust din presa scrisa romaneasca si printre cele mai importante grupuri media din Europa.