- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

KFC a investit zeci de mii de euro in prima reclama realizata in Romania. VIDEO

24 Mar, 00:01 • traian.badulescu
KFC a investit zeci de mii de euro in primul spot TV realizat in Romania, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii operatorului retelei de restaurante pe piata locala.
KFC a investit zeci de mii de euro in prima reclama realizata in Romania. VIDEO

„Spot-ul a fost realizat de Griffon&Swans si On Media in aproximativ o luna”, au precizat reprezentantii KFC Romania.

Acestia au adaugat ca, in masura in care va fi posibil, vor incerca sa realizeze si alte spot-uri pe plan local.

Ei au mai spus ca aceasta reclama a fost produsa pe plan local deoarece oferta pe care o promoveaza este una care se desfasoara exclusiv in Romania.
[dbvideo=614]
Reprezentantii companiei au explicat si de ce nu au realizat pana acum spot-uri in Romania.

„KFC este relativ recent intrat pe piata spot-urilor TV. Primul spot pentru KFC s-a difuzat pe televiziunile din Romania in urma cu 2 ani. Avand in vedere ca reteaua de restaurante KFC functioneaza in regim de franciza, incercam sa folosim mai intai resursele interne. Cu alte cuvinte, daca au existat pentru anumite campanii spot-uri care s-au difuzat la nivel international, ele au fost preluate si in Romania”, au mentionat reprezentantii companiei.

Spot-ul promoveaza o oferta lansata in martie pe piata locala si pentru care compania estimeaza vanzari de peste 2,5 mil. lei in urmatoarea luna si jumatate.

Lantul de restaurante KFC opereaza in Romania sub contract de franciza, acordata companiei US Food Network in anul 1997.