Media & Advertising

Marina Almasan vrea sa reprezinte salariatii TVR

18 Jun, 15:51 • ioana.mucenic
Marina Almasan, Sorin Burtea si Valentin Nicolau se alfa pe lista celor inscrisi  la alegerile pentru reprezentantii salariatilor in Consiliul de Administratie al TVR.
Marina Almasan vrea sa reprezinte salariatii TVR

Un numar de 20 de candidati s-au inscris pentru aceste alegeri. 

Cei 20 de candidati sunt, in ordine alfabetica, Almasan Marina Emanuela, Anghel Florian, Arhire Vasile, Burtea Sorin, Constantin Dani, Damov Stelian, Ignat Gheorghe Manea Grigore, Mihail Puica Adriana-Florina, Morosanu Ramona, Muresan Iolanda, Nicolau Valentin, Niculae Razvan-Ion, Popa Madalin, Popescu Ioana-Catalina, Radulescu Mihai, Sfetcu-Marin Florian, Stavre Ion, Velciu Luminita, Zarojanu Tudor-Calin.  

Campania electorala se incheie miercuri, 20 iunie 2012, iar votul se desfasoara in cabinele special amenajate la sediul central si la studiourile teritoriale joi, 21 iunie, intre orele 7.00 – 21.00.

Rezultatele finale vor fi anuntate vineri, 22 iunie 2012, dupa numararea voturilor si rezolvarea eventualelor contestatii, se arata intr-un comunicat de presa al TVR. 

Angajatii televiziunii publice isi desemneaza, prin alegeri, doi reprezentanti si doi membri supleanti in Consiliul de Administratie.

TVR organizeaza alegeri interne pentru desemnarea reprezentantilor salariatilor in Consiliul de Administratie (CA).

Decizia a fost luata ca urmare a respingerii de catre Parlament a Raportului de activitate si a contului de executie bugetara ale TVR pe 2011 si demiterea Consiliului de Administratie.

La alegeri poate candida orice persoana, salariata sau nu a TVR, pe baza unei solicitari adresate Biroului Electoral, din Bucuresti sau Birourilor Electorale Teritoriale (pentru studiourile teritoriale), constituite la nivelul SRTv

Solicitarea trebuie insotita de o scrisoare de motivatie, un CV detaliat si o declaratie pe proprie raspundere ca nu a facut politie politica, nu a facut parte din structurile de politie politica ale regimului comunist si ca nu are cazier judiciar.