- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

MOL Romania: 60.000 euro pentru programul CSR \”Pot ajuta\”

17 Jul, 13:26 • Redactia DailyBusiness
La a treia editie a programului de responsabilitate sociala corporatista (CSR) "Pot ajuta?" initiat de MOL Romania, compania a investit 60.000 euro, prin care 917 tineri vor fi finantati pentru a se dezvolta in domeniile artei si sportului, anunta oficialii MOL.
MOL Romania: 60.000 euro pentru programul CSR \Pot ajuta\

MOL Romania a bugetat 60.000 euro pentru a acoperi valoarea echipamentelor sportive, instrumentelor muzicale si costurilor de transport pentru tinerii performeri cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani. Astfel, bilantul celor trei ani in care a fost implementat programul se va ridica la suma de 140.000 euro.

In domeniul sportului, categoriile pentru care au fost trimise aplicatii sunt: karate, dans sportiv, tenis de camp, atletism, inot, schi, gimnastica aerobica, judo, sah, aeromodelism, spada si multe altele, iar in domeniul artei numarandu-se: muzica, arta plastica, etnografie si dans popular, percutie sau coregrafie balet.

MOL Romania face parte din Grupul MOL, una dintre cele mai mari companii independente integrate de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, avand sediul central la Budapesta.

Capitalizarea de piata a Grupului MOL este de aproximativ 16 miliarde de dolari. Avand 15.000 de angajati, compania isi desfasoara activitatea in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si tarile CIS. MOL detine trei rafinarii in Ungaria, Slovacia si Italia si opereaza peste 1000 de benzinarii in Europa Centrala si de Sud-Est.