- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Patronul City FM l-a revocat pe directorul general din functia de administrator

18 Jan, 15:16 • andra.gheorghe
Omul de afaceri Adrian Andrici, proprietar al postului de radio City FM si cunoscut investitor pe bursa, l-a revocat pe Gabriel Oprea, director general al City FM, din functia de administrator al radioului, potrivit unei informari publicate in Monitorul Oficial.
Patronul City FM l-a revocat pe directorul general din functia de administrator

Reprezentantii City FM nu au putut fi contactati pentru detalii suplimentare referitoare la pozitia actuala a lui Oprea in cadrul postului de radio.

Potrivit informatiilor din Monitorul Oficial, Adrian Andrici, asociat unic al societatii Radio City FM Bucuresti, care opereaza radioul, l-a revocat pe Oprea din pozitia de administrator, preluandu-i, pe perioada nedeterminata, atributiile.

Gabriel Oprea figureaza, deocamdata, ca director general pe site-ul oficial al City FM.

Adrian Andrici, proprietarul City FM, este unul dintre cei mai importanti investitori de pe Bursa din Romania. Omul de afaceri controleaza, printre altele, 5,37% din actiunile producatorului de paine Moara Cibin, parte a grupului Boromir, si circa 6% din firma de constructii Cominco Bucuresti. Tot Andrici este si finantatorul proiectului Kamikaze, revista realizata in martie 2010 de jurnalistii demisionari ai Academia Catavencu.

Potrivit datelor afisate la Ministerul Finantelor, City FM a terminat anul 2009 cu afaceri de 66.000 euro si pierderi de circa 147.000 euro, dupa un 2008 cu venituri de 167.000 euro si pierderi de 20.000 euro.

Conform valului de vara al studiului de audienta radio, desfasurat in intervalul mai-august 2010, City FM era ascultat de circa 7.800 de persoane din randul publicului comercial (peste 18 ani) din Capitala.

Valul de vara al audientelor radio nu include rezultatele Rock FM, principalul concurent de nisa al City, lansat de operatorul SBS Broadcasting in octombrie 2010, pe frecventa One FM, post care se afla tot in portofoliul SBS si care emite in prezent doar online.