- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Petru Buiuca, marele castigator al MasterChef, mai bogat cu 50.000 euro

07 Jun, 12:50 • adrian.mihaltianu
Petru Buiuca este marele castigator al finalei "MasterChef", care a fost difuzata miercuri seara la Pro TV, el obtinand marele premiu in valoare de 50.000 de euro.
Petru Buiuca, marele castigator al MasterChef, mai bogat cu 50.000 euro

Primul „MasterChef” al Romaniei, a fost desemnat castigator de catre cei trei jurati (Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu) in urma unei lupte stranse, in care s-a „duelat” in preparate cu Mimi Nicolae, dupa ce Alexandru Petricean si Bogdan Alexandrescu au fost eliminati in urma primelor probe ale marii finale.

El are 23 de ani si a crescut in Constanta, dar locuieste in prezent in Bucuresti, unde a venit odata cu admiterea la o facultate cu profil economic, potrivit datelor de pe site-ul [url= http://masterchef.protv.ro./]masterchef.protv.ro[/url].

Petru Buiuca  lucreaza ca office manager la un birou de arhitectura. Cu toate acestea, gatitul este marea sa pasiune. Spune ca intotdeauna i-a placut sa gateasca si isi aminteste ca la varsta de 5 ani se ducea in bucatarie si isi ajuta tatal la gatit.

A invatat sa gateasca singur si marturiseste ca isi doreste ca in curand sa manance sarpe, homar gigant si tarantule, relateaza [url= http://www.mediafax.ro/life-inedit/cine-este-petru-buiuca-povestea-castigatorului-de-la-masterchef-9715435/]Mediafax[/url]. Gateste orice si spune ca in momentul in care vede ingredientele ii vin in minte multe retete. Petru mai spune ca iubeste atat de mult gatitul incat si noaptea viseaza ca scrie retete.