Media & Advertising

Postul Digi24 vrea alte 8 studiouri teritoriale. Vezi in ce orase

28 Feb, 11:35 • marian.rujoiu
Reprezentantii RCS&RDS au solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) licenta de transmisie pentru postul de stiri Digi24, care urmeaza sa fie lansat pe 1 martie, pentru alte 8 orase.
Postul Digi24 vrea alte 8 studiouri teritoriale. Vezi in ce orase

Cele opt orase pentru care operatorul de cablu a cerut licenta sunt  Brasov, Oradea, Cluj, Timisoara, Craiova, Iasi, Constanta si Galati.  

Printre jurnalistii care s-au alaturat proiectului de televiziune Digi24 se numara Luca Niculescu, Adriana Muraru, Liana Alexandru, Ema Zeicescu, Cosmin Stan si Cosmin Prelipceanu.

Din aceeasi echipa mai fac parte Razvan Mitroi, editor-sef  Digi 24, Valeria Dorneanu, senior editor si Antoaneta Dohotariu, producator general departament productie.

Printre titlurile de emisiuni pe care le va difuza televiziunea se numara  „Catalog imobiliar”, „Pasaport diplomatic”, „Digimatinal”, „Romania 24” sau „Business Club”.
[quote=Promo-ul postului Digi 24]”Senzational, incredibil, soc” sunt cuvinte in care nu credem. Stirile noastre vor fi stiri pentru toti cei care-si doresc altceva pe micul ecran, in afara de crime, violuri si alte nenorociri. Nu punem pe nimeni la zid, nu aruncam cu noroi in nimeni[/quote]
Digi24 urmeaza sa ia astfel locul postului 10 TV, apartinand tot RCS&RDS.

Si asta dupa ce, in luna decembrie, CNA a aprobat solicitarea operatorului telecom de a transforma televiziunea generalista 10 TV in postul de stiri Digi 24.

[dbvideo=818]