- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Pro Sport contraataca: Noi vom fi primul ziar 3D din Romania, nu Gazeta Sporturilor

29 Jun, 10:53 • andra.gheorghe
Cotidianul sportiv Pro Sport va aparea joi (1 iulie) in circa 60.000 exemplare in format 3D, a declarat pentru DailyBusiness.ro Cosmina Noaghea, directorul de publishing al Publimedia, editorul ziarului. Anuntul Pro Sport vine imediat dupa cel al concurentului GSP, care a informat ca va aparea in 3D vineri, 2 iulie.
Pro Sport contraataca: Noi vom fi primul ziar 3D din Romania, nu Gazeta Sporturilor

Potrivit Cosminei Noaghea, decizia de a lansa o editie in 3D a Pro Sport nu a fost influentata in niciun fel de cea a concurentului, Gazeta Sporturilor.

„Un proiect de genul acesta nu se face intr-o zi, doua. Nu am aflat luni de GSP si am alergat repede sa ne facem si noi. Lucram la editia asta de luni de zile. Daca este sa ne raportam strict la ideea de concurenta, da, suntem concurenti, e normal ca fiecare sa vrea sa fie primul in ceva”, a explicat Noaghea.

Potrivit acesteia, editia in 3D a ProSport va aparea intr-un tiraj aproximativ de 60.000 exemplare.

„Un tiraj exact vom sti miercuri, cand vom avea toate comenzile. Cat despre vanzari, inca nu ma pot pronunta”, a afirmat directorul de Publishing.

Gazeta Sporturilor (GSP) a fost primul produs care si-a anuntat intrarea pe piata locala in format tridimensional, sub titulatura „primul ziar 3D din Romania”. cotidianul condus de Catalin Tolontan va aparea in 3D vineri, 2 iulie, intr-un tiraj de 100.000 exemplare.