Media & Advertising

RCS&RDS: Digi24 nu este un proiect politic

02 Mar, 09:56 • marian.rujoiu
Alexandru Oprea, presedintele RCS&RDS, a afirmat joi seara, la lansarea postului de stiri Digi24 HD ca televiziunea nu este un proiect al niciunui partid politic si nu va servi niciunui interes in acest sens, fiind un proiect destinat publicului.
RCS&RDS: Digi24 nu este un proiect politic

Presedintele companiei a declarat ca pana acum, RCS&RDS a definit un concept si a stabilit niste principii, convingand apoi echipa de jurnalisti sa se alature proiectului de televiziune.

„Pana acum, ceea ce am avut noi, RCS&RDS, de facut, a fost sa definim un concept si sa stabilim niste principii, iar apoi sa incercam sa ii convingem sa ni se alature pe niste jurnalisti, al caror profil profesional construit in timp, promitea sa se incadreze in acest concept. Apoi, in timp ce ei isi completau echipa si conturau produsul jurnalistic, noi, RCS&RDS ne-am ocupat de finalizarea unei investitii moderne si complexe care va sustine proiectul”, a afirmat Alexandru Oprea.

Acesta a spus ca la Digi24 lucreaza un numar de 500 de oameni, atat jurnalisti, cat si tehnicieni.

Printre jurnalistii care s-au alaturat proiectului de televiziune Digi24 se numara Luca Niculescu, Adriana Muraru, Liana Alexandru, Ema Zeicescu, Cosmin Stan, Sanda Nicola sau Cosmin Prelipceanu.

Alexandru Oprea a adaugat insa ca in prezent, rolul RCS&RDS in cadrul proiectului s-a diminuat, iar productia media este preluata de echipa de editorialisti.

“Rolul nostru este sa cerem continuu mai mult si mai bine in ceea ce priveste calitatea”, a spus Oprea, adaugand ca RCS&RDS va acorda libertate editoriala, asa cum a promis.

Digi24, televiziune apartinand operatorului telecom RCS&RDS, a fost lansata joi seara, in prezenta a cateva sute de invitati, printre care s-a numarat si premierul Mihai Razvan Ungureanu care a tinut un scurt discurs.

Pe aceeasi tema puteti citi si:
Postul Digi24 vrea alte 8 studiouri teritoriale. Vezi in ce orase