- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Reclama pe oglinda se extinde in 20 de cafenele si restaurante din Cluj

05 Jun, 18:35 • sergiu.mihalcea
Agentia Casia Communications, care a introdus in Romania sistemul AddMirror (reclama pe oglinda), patrunde in Cluj, in 20 de localuri, printr-o investitie de 30.000 de euro, derulata in parteneriat cu Ad Stairs Media.
Reclama pe oglinda se extinde in 20 de cafenele si restaurante din Cluj

Panourile pentru reclama vor fi instalate pana la sfarsitul anului, a declarat pentru DailyBusiness Simona Opris, business development manager al Casia.

„Intram in Cluj printr-un parteneriat cu agentia Ad Stairs Media, care vine cu investitia de 30.000 euro si va vinde spatiul publicitar de pe panourile AddMirror. Primele 10 sisteme vor fi montate undeva la inceputul lunii iulie, urmand sa extindem reteaua cu inca 10, pana la sfarsitul anului”, a spus Opris.

Primele 10 sisteme vor fi montate in Restaurant Marty, Marty Caffe, Restaurant Bolero, Restaurant Lugano, Coffice, City Caffe, Il Caffe si in La liga. Oficialii agentiei nu au oferit informatii referitoare la locatiile celorlalte 10 locatii.

„Suntem incantati de acest parteneriat, deoarece consider Clujul un oras cu mare potential pe indoor”, a spus Opris.

In ianuarie, Opris a declarat pentru DailyBusiness ca pana la sfarsitul anului vor extinde reteaua AddMirror, prin sistem de franciza, in principalele orase din tara, precum Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Bacau.

Sistemul AddMirror consta in 6 printuri care contin reclame de format A4. Cele 6 reclame se afiseaza succesiv, la intervale de timp stabilite de la un panou de comanda aflat in interiorul display-ului din oglinda. Afisarea reclamelor este posibila datorita unui sistem electronic ce foloseste neoane fluorescente.

Proiectul are la baza o investitie initiala de 50.000 de euro, la care ulterior s-au adaugat inca 50.000 de euro. Investitia a fost realizata de omul de afaceri Marius Ghenea, care detine si 60% din capitalul Casia Communications.

Pentru utilizarea acestui produs, Casia Communications a semnat un contract tip master franchise cu compania britanica de publicitate AdDirect.

Printre clientii Casia Communications se numara publicatia de afaceri Capital, PC Fun Computers (detinuta de Marius Ghenea), Florida Investment, sau Lee Cooper.