Media & Advertising

Sebastian Ghita, cercetat pentru spalare de bani, dar nu si la RTV

12 Jan, 15:17 • marian.rujoiu
Redactorii site-ului si postului de televiziune Romania TV au omis sa prezinte faptul ca patronul RTV, Sebastian Ghita, este cercetat de DNA, alaturi de Viorel Hrebenciuc si Robert Negoita, pentru spalare de bani.
Sebastian Ghita, cercetat pentru spalare de bani, dar nu si la RTV

In timp ce televiziunile de stiri si site-urile de presa prezentau faptul ca “deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Robert Negoita, precum si Sebastian Ghita, detinatorul postului Romania TV (RTV) sunt cercetati de DNA pentru spalare de bani, intr-un dosar disjuns din cel in care Ioan Niculae a fost trimis in judecata in urma cu o zi, pentru finantarea partidelor politice”, site-ul rtv.net omitea acest lucru, amintindu-i doar pe primii doi.

Situatia a fost sesizata si de cititorii site-ului rtv.net.

[img=2438]Stire rtv.net[/img]
“Da de Sebastian Ghita de ce nu spuneti ca e si el cercetat ?????”, a comentat un cititor pe site-ul rtv.net, la stirea cu titlul “Viorel Hrebrenciuc si Robert Negoita, cercetati de DNA pentru spalare de bani”.

De asemenea, jurnalul de ora 15.00 de la RTV s-a deschis cu “stirea momentului”, respectiv “350.000 de doze de vaccin antigripal trebuie distruse ”.

Imediat dupa aparitia stirii in presa, la Romania TV, pentru cateva minute, informatia a fost difuzata cu breaking news, pe ecranul postului, dupa care a fost inlocuita cu subiectul “350 de mii de doze de vaccin antigripal trebuie distruse”.