Media & Advertising

Teo Trandafir, din nou la Pro TV. Vezi in ce postura

09 Jan, 11:45 • marian.rujoiu
Fosta realizatoare de televiziune Teo Trandafir s-a intors la Pro TV, in postura de actrita. Ea va juca in serialul „ Pariu cu viata”,  al carui nou sezon va incepe in 6 februarie.
Teo Trandafir, din nou la Pro TV. Vezi in ce postura

„La 43 de ani ma reinventez ca om, daca-mi iese chestia asta ma declar fericita. Amuzant sau nu, rolul meu din  „Pariu cu viata” mi se potriveste foarte bine, asta e de fapt marele meu pariu, am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor ca pot face film”, a afirmat vedeta TV, prin intermediul unui comunicat de presa.

In serialul „Pariu cu viata”, Teo Trandafir va juca rolul unei politiste, venita de la Iasi, in Capitala.

„Exista o singura lege, legea mea si nu ma intereseaza de bunul simt, rolul meu este un vector de umor foarte puternic. Deunazi mi-a spus o actrita pe care o intrebam daca e bine, mi-a zis ca eu fac un personaj atunci cand toata lumea se astepta sa o joc pe Teo. Insa cu regizorul  Iura Luncasu langa tine nu ai cum sa o dai in bara. Vine si-ti zice inca o data ce ai de facut,  este cel mai frumos, destept si minunat om pe lumea asta, singurul lui defect este ca este insurat”, a mai spus Teo Trandafir. 

Pentru acest rol, pana acum, fosta moderatoare TV si-a petrecut cateva saptamani pe platourile de filmare din Buftea.

Ea a povestit ca ”nu  era pregatita pentru asta, pentru mine este o experienta inedita. Inainte sa auzi ‘actiune’ pe platouri se spun multe alte lucuri pe care nu le inteleg gen: ‘set, ‘camera roll. Eu nu reactionez decat la ‘actiune’”.

Pe de alta parte, producatorul serialului, Ruxandra Ion este de parere ca rolul este doar inceputul carierei lui Teo in serialul si filmul romanesc.

Recent, Teo Trandafir a afirmat in cadrul unui interviu televizat ca pentru 2012, isi doreste sa se intoarca „acasa”.
Tot atunci, s-au iscat mai multe zvonuri conform carora fosta moderatoare ar urma sa revina la Pro TV.  Contactati de DailyBusiness.ro, reprezentantii televiziunii nu au dat niciun raspuns referitor la reintoarcerea acesteia, la momentul respectiv.

Teo Trandafir a debutat in televiziune in 1994, la postul Tele 7abc, unde a realizat un show alaturi de Mircea Badea, care a continuat intre 1997 si 2000 la Antena 1, cu „Dimineata devreme” si „Teo si Mircea Sou”. Din 2001 a trecut la Pro TV, unde a realizat programul „Teo”.

In noiembrie 2007, Teo Trandafir a semnat un contract cu
postul Prima TV, unde a moderat un show de divertisment.