- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Altex transpune magazinele Digit\’Up pe online si asteapta vanzari de 100.000 euro pana la finele anului

15 Jul, 13:25 • emanuel.ceciu
Retailerul de IT&C Altex a anuntat miercuri lansarea site-ului de e-commerce DigitUp.ro, "transpunere a fostelor magazine offline in mediul virtual". Compania a estimat ca va realiza vanzari de circa 100.000 euro pana la finele anului prin intermediul DigitUp.ro.
Altex transpune magazinele Digit\'Up pe online si asteapta vanzari de 100.000 euro pana la finele anului

„Investitia in portal nu a fost foarte mare, situandu-se undeva sub 50.000 euro. Initial vom comercializa camere video si foto, telefoane sau GPS-uri, cu timpul adaugand noi produse. Ne vom axa aproape exclusiv pe gadget-uri„, a declarat pentru DailyBusiness.ro Cristi Moanta, director de marketing si achizitii al companiei.

Decizia de a deschide acest magazin vine pe fondul vanzarilor in crestere de pe celelalte doua site-uri ale retailerului.

„Am inregistrat semne pozitive pe site-urile Altex si MediaGalaxy, asa ca am decis sa ne extindem si pe acest segment. Crearea lui nu a fost grea, mai mult a durat sa luam decizia”, a mai spus Moanta.

[quote=Dan Ostahie, patron Altex]Atunci cand business-ul nu merge, impingem![/quote]
Plata produselor de pe site se poate face on-line prin card de debit sau credit, virament bancar sau prin numerar la livrare. Compania colaboreaza cu Gecad ePayment pentru platile online.

Contactat de DailyBusiness.ro pentru a oferi amanunte despre afacerile Altex si planurile de viitor, Dan Ostahie, presedintele si fondatorul Altex, a spus doar ca „atunci cand business-ul nu merge, impingem!”.

Principalii concurenti ai Altex sunt Domo, Flamingo International, Depozitul de Calculatoare sau eMag.ro.