- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

ARBOinteractive a lansat un serviciu dedicat publicitatii video pe Internet

29 Jun, 15:46 • mihaela.tudorancea
Regia de publicitate online ARBOinteractive intra pe piata de publicitate video pe Internet prin lansarea in Romania a serviciului V2Media, dedicat in exclusivitate acestui tip de publicitate, a anuntat compania.
ARBOinteractive a lansat un serviciu dedicat publicitatii video pe Internet

V2Media se pozitioneaza ca serviciu de livrare de reclama video pe orice tip de site, atat cele care contin video, cat si cele care nu au continut de acest gen.

Reprezentantii ARBOinteractive nu au precizat inca asteptarile financiare in urma lansarii V2Media.

„Speram ca V2Media sa aiba o pondere semnificativa in cadrul tipurilor de publicitate in 2010. Practic nu ne-am propus un target fix de venituri pe care sa le obtinem din acest tip de publicitate, pentru ca de la zero e usor sa zici ca vrei o crestere de 200%, dar vrem sa acaparam o cota de piata cat mai mare”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Clement Nicolaescu, reprezentant ARBOinteractive.

Un alt jucator care a intrat recent pe aceasta piata este portalul autohton de continut video, Trilulilu.ro, care a lansat, pe 22 iunie, o platforma de publicitate video in sistem de plata cost per click, ce permite crearea de reclame afisate in interiorul clipurilor video de pe site-ul Trilulilu.ro. Si alti jucatori din piata, precum AdEvolution, ofera servicii similare.

„Am ales sa intram pe aceasta piata pentru ca spre asta se indreapta online-ul. Nu se asteapta nimeni la o crestere spectaculoasa in urmatorul an, sau sa ia locul altui tip de publicitate, insa speram ca la anul sa aiba un cuvant de spus pe piata de publicitate online”, a precizat Nicolaescu.

V2Media Romania este parte a retelei V2Media Europa cu filiale in Polonia si Rusia, putand astfel sa atinga un reach la nivel european si face parte din ARBOinteractive si Goldbach Media Group. ARBOinteractive a raportat o cifra de afaceri estimata la 5 milioane de euro in 2008.