- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Detinatorul MarketOnline: Asocierea cu Azerty genereaza capital suplimentar de 1 mil. euro

12 Feb, 13:21 • mihaela.tudorancea
Grifon Group, compania care are in portofoliu site-ul de comert electronic MarketOnline.ro, a semnat un acord de asociere cu Azerty Distribution, detinatorul magazinului online Azerty.ro, anuntat de DailyBusiness.ro la inceputul lunii februarie, acord in urma caruia va obtine un capital suplimentar de 1 milion de euro.
Detinatorul MarketOnline: Asocierea cu Azerty genereaza capital suplimentar de 1 mil. euro

„Astazi se incheie perioada de negocieri si zvonuri privind vanzarea sau preluarea magazinelor noastre. Ieri am semnat acordul de asociere cu un nou partener, Catalin Mihailescu, un om cu peste 15 ani de experienta in IT-ul romanesc. Asta inseamna o noua formula de administrare si un capitalul suplimentar de 1.000.000 euro, care va fi investit in cele trei magazine online: www.marketonline.ro, www.mediadot.ro si www.azerty.ro, precum si in echilibrarea si pastrarea unui surplus al balantelor financiare in acest an de criza profunda. Aceasta investitie importanta si semnificativa mai ales pentru o perioada de criza financiara va garanta stabilitatea magazinelor pe termen mediu si lung, oferind in acelasi timp incredere clientilor in serviciile noastre”, a declarat Mugur Frunzetti.

Totodata, Grifon Group a investit 50.000 de euro in noua interfata a Marketonline, noi modele de administrare si un nou design, potrivit companiei.

Actionarul unic al Azerty Distribution este compania americana Kellion Holdings, cu sediul in SUA, conform Registrului Comertului. Reprezentantii Azerty nu au putut fi contactati pana la ora publicarii articolului.