- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

eMag investeste 2,5 mil. euro in extinderea sediilor si in IT

13 May, 15:58 • emanuel.ceciu
eMag, cel mai mare retailer online autohton, va investi pana la finele anului 2,5 mil. euro in extinderea si relocarea de sedii precum si in platforma informatica, au declarat pentru DailyBusiness oficiali ai companiei.
eMag investeste 2,5 mil. euro in extinderea sediilor si in IT

Compania cu activitati in online a anuntat marti ca in ultimul trimestru al lui 2008 va inaugura un spatiu fizic ce va oferi clientilor mai multe zone tematice de testare a produselor, alaturi de spatii dedicate de self-service online, pentru informare si comenzi.

Spatiul, denumit eMag.Live! Concept Showroom, va fi situat in Grant Shopping Center Crangasi fiind descris de oficiali ai companiei ca un „upgrade al showroom-ului anterior”.

„Datorita cresterii business-ului eMag, au fost necesare miscari importante ale companiei. Din luna aprilie, am mutat Centrul Logistic eMag in zona comerciala din vestul Bucurestiului, adiacenta autostrazii A1. Apoi, am mutat showroom-ul in locatia Grant Shopping Center Crangasi”, a declarat pentru DailyBusiness un reprezentant al retailerului online.

Noul Centru Logistic eMag este conceput pentru a asigura necesarul operatiunilor companiei pentru urmatorii trei ani, au precizat oficialii companiei.

„Mai mult spatiu pentru showroom inseamna mai mult spatiu pentru comunitatea consumatorilor, pentru contactul direct cu actualii si potentialii membri ai acesteia si castigarea increderii lor in comertul online. Am ales ca acest concept sa poarte numele de eMag.Live! datorita acestui fapt, in principal. eMag.ro isi va pastra in totalitate caracteristicile cu care a pornit, insa va veni cu noi facilitati pentru clienti, care vor promova comertul online si avantajele acestui mediu”, a spus Radu Apostolescu, cofondator si director de dezvoltare online al eMag.

In curand va fi inaugurat si noul sediu central al eMAG, intr-o cladire de birouri structurata pe sapte nivele, situata in zona Virtutii, au mai transmis oficialii retailerului.

„Ideile pe care le-am pus in aplicare provin in parte din nevoi de business si in parte din feedback-ul primit din partea membrilor comunitatii eMag, care sustin activ dezvoltarea noastra”, a mai spus Apostolescu.

eMag a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 76,7 milioane de euro, de doua ori mai mult decat in 2006, cand compania a raportat afaceri de 35 de milioane de euro. Pentru acest an, compania are ca obiectiv o cifra de afaceri de 140 – 150 de milioane de euro.