- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

F5 investeste 100.000 euro intr-o solutie web pentru magazine online

15 Jul, 16:42 • emanuel.ceciu
F5, divizia de online a Realitatea-Catavencu, si agentia interactiva Kondiment au lansat Buyos.ro, o solutie pentru construirea, gazduirea si administrarea magazinelor online, investitiile in acest proiect urmand sa se ridice pana la finele lui 2009 la circa 100.000 euro, au declarat pentru DailyBusiness.ro oficiali ai F5.
F5 investeste 100.000 euro intr-o solutie web pentru magazine online

„Buyos.ro inseamna accesul comerciantilor de talie mica si mijlocie la o piata de desfacere mult mai putin costisitoare, online-ul, contra unei taxe de instalare ce porneste de la zero euro. Practic intretinerea magazinului se reduce la o taxa lunara”, a spus Emilia Gorgota, director executiv buyos.ro.

Taxa de instalare a magazinelor online variaza in functie de complexitate de la 0 euro la 500 euro, in timp ce taxa lunara variaza de la 50 euro/luna la 500 euro/luna. Reprezentantii companiilor spera ca pana la finele lui 2009 sa ajunga la un portofoliu de cel putin 50 de magazine.

„Lansarea buyos.ro este parte din strategia F5 de a se extinde nu doar in online publishing, ci si pe zona de servicii web. Momentul lansarii este propice, mai ales in contextul crizei economice”, a afirmat Dragos Stanca, managing director F5 si membru al board-ului Realitatea-Catavencu.

Procesatorul de plati online Romcard a raportat in primele sase luni ale anului curent cu 68% mai multe tranzactii online fata de aceeasi perioada a anului trecut.