- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

F5 preia de la Arbo vanzarea de publicitate pe site-urile publisher-ului Bakemono

19 Oct, 16:05 • emanuel.ceciu
F5 X-Media, regia de vanzari online parte din F5 (compania new media Realitatea-Catavencu) a preluat administrarea spatiilor publicitare ale website-urilor Convertor.ro, PranzulDinCaserola.ro si Hohoscop.ro, din portofoliul Bakemono, care au fost pana in prezent "vandute" de agentia ArboInteractive.
F5 preia de la Arbo vanzarea de publicitate pe site-urile publisher-ului Bakemono

„Am ramas foarte buni prieteni cu ArboInteractive si cu seful acestei companii, Calin Rotarus. Am considerat insa ca F5 ofera o complementaritate mai buna, a fost o decizie strict de business”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Dorin Boerescu, seful publisher-ului Bakemono.

Site-urile Bakemono genereaza circa 500.000 afisari lunar, conform lui Boerescu. Convertor.ro este principalul generator de trafic, generand circa 70% din afisarile lunare ale site-urilor de sub umbrela Bakemono.

Conform datelor din septembrie prelevate de SATI, respectiv trafic.ro, site-urile din portofoliul F5 X-Media au 9,37 milioane de vizitatori unici insumati, care genereaza 126,25 de milioane de pagini afisate.

Pe piata de vanzari publicitate online mai activeaza companii ca AdEvolution, Internet Corp, MPI sau Intact Interactive.