- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Fostul sef PCGarage: In urmatorii 2 ani ma voi axa pe dezvoltarea SevenSins.ro si WatchShop.ro

24 Sep, 10:11 • emanuel.ceciu
Dupa cedarea PCGarage.ro catre omul de afaceri Marius Ghenea, Gabriel Vasile, fondatorul magazinului de retail online, se va ocupa in urmatorii 1-2 ani de dezvoltarea altor doua proiecte in care va investi "cateva zeci de mii de euro" - SevensSins.ro si WatchShop.ro.
Fostul sef PCGarage: In urmatorii 2 ani ma voi axa pe dezvoltarea SevenSins.ro si WatchShop.ro

SevenSins.ro este un proiect creat integral de Gabriel Vasile, in timp ce WatchShop.ro este preluat de la un partener de-al sau, Iulian Constantinescu. „Nu pot spune ce valoare a avut tranzactia dintre mine si Constantinescu, pentru ca a fost mai mult un fel de… intelegere”, a declarat, fara sa ofere amanunte, Gabriel Vasile.

Acesta se asteapta ca investitiile in cele doua proiecte sa fie amortizate in maxim 2 ani. „Sunt doua proiecte foarte nisate. Acesta este un lucru bun, pentru ca nu am nevoie de foarte multi angajati, si poate fi si rau, intrucat targetul este mic”, a precizat Vasile, subliniind ca in prezent de aceste doua proiecte se ocupa doar el si sotia sa.

Intrebat cum se simte dupa tranzactia cu Marius Ghenea, Gabriel Vasile a replicat: „Deocamdata, nicicum, intrucat este foarte foarte mult de munca pentru a reusi, sa integram cele doua companii – FiT Distribution a lui Ghenea si PCGarage. La inceputul anului viitor ma voi mai elibera si atunci va fi foarte bine”.

Gabriel Vasile a fondat PCGarage.ro in 2005. Compania a generat anul trecut afaceri de circa 7,4 milioane de euro.