- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Hostway Romania lanseaza un proiect de sustinere a start-up-urilor din online

29 Mar, 13:38 • emanuel.ceciu
Compania de hosting Hostway Romania a lansat un proiect de sustinere a start-up-urilor din online, prin care le acorda acestora pana la 80% discount la serviciile de gazduire web timp de un an, conditia fiind ca start-up-urile sa mentioneze ca sunt gazduite in cadrul programului Startup Love al Hostway Romania.
Hostway Romania lanseaza un proiect de sustinere a start-up-urilor din online

De asemenea, start-up-urile trebuie „sa demonstreze ca au o idee buna si un plan de dezvoltare bine pus la punct”. Discounturile pot ajunge, in functie de serverele alese de start-up-uri, pana la aproape 10.000 euro pe an.

„Hostway Incubator, care ofera un discount de 80% la serviciile de gazduire, sustine companiile inscrise pentru o perioada de 1 an. In cursul acestui an, startup-ul ar trebui sa se dezvolte suficient ca sa isi permite sa achite pe viitor integral costurile de functionare. Totusi, suntem deschisi sa reevaluam situatia la finele anului si sa prelungim perioada de incubare daca vom considera ca este necesar”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Ioana Hreninciuc, marketing manager Hostway.

La incheierea anului nu sunt obligati sa ramana clientii nostri daca nu doresc, si nu exista nici un cost de exit sau penalizare.

Oficialii Hostway nu au dorit sa faca estimari privind numarul de start-up-uri care ar putea adera la program.