- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Intact Interactive infirma zvonurile despre plecarea conducerii echipei de vanzari

11 Sep, 17:58 • mihaela.tudorancea
Informatiile privind demiterea conducerii echipei de vanzari a Intact Interactive, adica a Magdalenei Zander si a lui Gabi Boaca, publicate pe blogul lui Dragos Stanca, managing director la F5 WebCorp, divizia new media a trustului Realitatea-Catavencu, si pe Twitter de catre Orlando Nicoara, au fost infirmate de Sorin Danilescu, director general al Intact Interactive, divizia de online a grupului Intact.
Intact Interactive infirma zvonurile despre plecarea conducerii echipei de vanzari

„Nu am semnat nicio demitere si nu am primit nicio demisie. Probabil zvonurile au plecat dintr-o ‘prea mare lupta pentru corectitudine'”, a declarat Sorin Danilescu.

Contactata de catre DailyBusiness.ro Magdalena Zander a evitat sa dea un raspuns clar: „Nu stiu despre ce este vorba. Eu sunt in concediu si prefer sa vorbim despre asta saptamana viitoare cand ma voi intoarce”.

Potrivit informatiilor de pe blogul lui Dragos Stanca, decizia s-a comunicat intern inca de luni, insa pana azi au avut loc negocieri. Totodata, se precizeaza ca Ioana Stoicescu este cea care a preluat, momentan, conducerea vanzarilor Intact Interactive.

Sorin Danilescu, fost director de dezvoltare al GSP.ro, l-a inlocuit la inceputul lunii august pe Bogdan Gavrila in pozitia de director general al diviziei de online a grupului Intact. Gavrila a devenit senior advisor new media in cadrul Intact.