- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Intact Interactive intra pe doua nise noi: dezvoltare de site-uri si consultanta online

10 Aug, 11:53 • emanuel.ceciu
Intact Interactive, segmentul online al grupului Intact, va lansa in urmatoarele 3 luni doua noi divizii - una se va ocupa de consultanta online, iar cealalta va dezvolta proiecte si site-uri, atat pentru companiile din portofoliul propriu cat si pentru terti, a declarat pentru DailyBusiness.ro Sorin Danilescu, proaspat numit in functia de director general al Intact Interactive.
Intact Interactive intra pe doua nise noi: dezvoltare de site-uri si consultanta online

„Cam in 3 luni vom lansa Development Business Unit si Content Business Unit – doua noi divizii din cadrul Intact Interactive, care se vor ocupa, dupa cum le spune si numele, de dezvoltare si consultanta pentru site-uri si proiecte online ale companiilor cu prezenta pe Internet. Ne vom axa in special pe segmentul de consultanta, dar daca unele firme vor si dezvoltare de site-uri, vom fi pregatiti”, a spus Danilescu.

Acesta a subliniat ca divizia de vanzari nu va fi neglijata ci se va continua dezvoltarea acesteia.

Intact Interactive va incepe angajarile pentru noile divizii „imediat ce se vor identifica cat mai clar nevoile si potentialii clienti de pe piata. Lista este deschisa”.

In ceea ce priveste noua pozitie de manager al grupului, preluata de la Bogdan Gavrila, Sorin Danilescu a spus ca a incheiat contract pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire.

„Contractul este incheiat pe doi ani si in acest rastimp am de indeplinit mai multe obiective. Principalul este, bineinteles, dezvoltarea continua a vanzarilor”, a mai spus Danilescu.

El nu va intrerupe legaturile cu GSP.ro, unde a ocupat pozitia de director de dezvoltare.

„Vom pastra o relatie de business stransa, intrucat Intact Interactive vinde publicitate pe gazeta online. De asemenea, vom oferi consultanta si vom dezvolta proiecte comune”, a incheiat Sorin Danilescu.