- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Internet Corp. renunta dupa 3 luni la un software al concurentului Netbridge

17 Nov, 17:31 • emanuel.ceciu
Publisherul online Internet Corp. a renuntat sa mai foloseasca adserverul Softure de la concurentul NetBridge, revenind la softul de administrare a campaniilor de publicitate DoubleClick al companiei Google, la trei luni dupa ce reprezentantii Internet Corp renuntasera la DoubleClick pentru Softure.
Internet Corp. renunta dupa 3 luni la un software al concurentului Netbridge

Netbridge controleaza un alt jucator important de pe piata locala de publicitate online, Boom. Internet Corp. vinde publicitate pe site-urile proprii cu o echipa interna.

„Nu dorim sa comentam momentan care au fost ratiunile revenirii la soft-ul Google, cel putin pana la momentul rezilierii contractului de licenta pe care l-am incheiat cu NetBridge. Cert este ca din punct de vedere al performantei si posibilitatilor pe care le ofera, DoubleClick reprezinta o alternativa net superioara”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Mihai Seceleanu, general manager al InternetCorp.

Intrebat daca in viitor va incheia parteneriate de mai lunga durata cu Netbridge, Seceleanu a raspuns negativ. „In acest caz a fost oricum vorba de o simpla achizitie a unui serviciu de la un furnizor, nu a fost vorba de un parteneriat”, a spus el.

Internet Corp a derulat anul trecut afaceri de 800.000 de euro, cu profit de 200.000 de euro. Boom a inregistrat afaceri de 2,9 mil. euro, cu profit de 14.000 euro, conform Ministerului de Finante.