- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Marius Ghenea a preluat mai multe magazine online in care va investi 200.000 de euro

06 Nov, 15:09 • mihaela.tudorancea
Omul de afaceri Marius Ghenea (foto), detinatorul site-urilor online specializate in produse IT&C, electronice si electrocasnice PCFun.ro si Electrofun.ro, a preluat o participatie majoritara la compania Gravity Design, care opereaza printre altele site-urile floridelux.ro si brazidecraciun.ro, si in care va investi 200.000 de euro anul viitor.
Marius Ghenea a preluat mai multe magazine online in care va investi 200.000 de euro

Cele doua site-uri au avut cumulat o cifra de afaceri de circa 100.000 de euro, anul trecut, conform lui Dosinescu.

Ghenea a preluat actiunile de la Marius Dosinescu, fondatorul si directorul general al companiei. Gravity Design mai opereaza site-uri precum coroane.ro si dsmcosmetic.ro.

„Planul de investitii pentru urmatorul an este de circa 200.000 de euro, dintre care o parte importanta va merge in promovarea platformelor online ale companiei, iar restul de bani va merge in dezvoltarea resurselor umane si a infrastructurii online a companiei”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Marius Ghenea, care a devenit presedinte al companiei.

Termenii tranzactiei presupun ca Dosinescu are posibilitatea de a redobandi o parte din actiuni in functie de indeplinirea unor obiective de crestere in perioada urmatoare, potrivit reprezentantilor companiei. „Obiectivul nostru este de a consolida pozitia de leadership pe piata vanzarilor online de flori si produse si servicii conexe”, a precizat Ghenea.