- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Marius Ghenea spune ca FashionUp.ro ii va aduce peste 1,5 mil. euro in 2010

10 Jun, 14:00 • mihaela.tudorancea
Mall-ul online FashionUp.ro, lansat saptamana aceasta de omul de afaceri Marius Ghenea, va raporta o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro in 2010, sustine acesta.
Marius Ghenea spune ca FashionUp.ro ii va aduce peste 1,5 mil. euro in 2010

„Estimam un breakeven operational la 6 luni, legat in principal de cresterea estimata in Q4 2009, si recuperarea investitiei dupa 18 luni de la inceperea activitatii. Oricum, FashionUp.ro este gandit ca un proiect de termen lung, astfel incat intentionam sa reinvestim chiar si dupa break-even profiturile obtinute in dezvoltari ulterioare: platforma online, customer-relationship-managemnt cu programe de loialitate integrate, continut editorial de fashion in site pentru a da mai multa valoare utilizatorilor site-ului”, a declarat pentru DailyBusiness.ro omul de afaceri Marius Ghenea.

La nivelul primului an de activitate, reprezentantii FashionUp.ro estimeaza o cifra de afaceri totala de circa 1 milion euro. „Totodata, estimam o crestere organica de la 10.000 euro pentru prima luna de functionare la peste 200.000 euro in luna a sasea (decembrie)”, a adaugat Ghenea.