- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

MarketOnline.ro vrea sa vanda 30.000 de licente din programul de traduceri Babylon 8 in 2009

28 Jul, 13:46 • emanuel.ceciu
Compania israeliana de distributie Macro International Distribution a incheiat un parteneriat cu magazinul online autohton MarketOnline.ro pentru a distribui in premiera in Romania programul de dictionare si traduceri Babylon 8, oficialii companiilor estimand ca vor comercializa in Romania circa 30.000 de licente, anul acesta.
MarketOnline.ro vrea sa vanda 30.000 de licente din programul de traduceri Babylon 8 in 2009

Babylon 8 este cea mai recenta versiune a software-ului ce are o baza de peste 55 milioane de clienti la nivel global. Programul permite traduceri online si offline in peste 75 de limbi. Este distribuit in peste 200 de tari. Babylon 8 permite traducerea oricarui document Word, PDF, fisier text din computere sau de pe Internet.

In Romania, acesta a intrat in premiera prin Macro International Distribution si Marketonline.ro, in exclusivitate. Pretul pentru o licenta de 1 an costa 39 euro, software-ul putand fi cumparat si pe viata, cu 89 euro.

„Babylon se adreseaza unui spectru larg de consumatori, atat in mediul educational, cat si in mediul de afaceri. Estimam un numar de 30.000 de licente vandute pana la sfarsitul anului curent”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Claudiu Jacodi, deputy general manager al Macro International Distribution.

Oficialii portalului au subliniat ca estimeaza pentru anul in curs mentinerea relativ constanta a afacerilor fata de 2008, au mai spus pentru DailyBusiness.ro oficialii firmei.

In 2008, conform unor declaratii anterioare ale oficialilor companiei, compania a generat venituri de circa 25 mil. euro.

MarketOnline.ro a fost data in judecata la inceputul anului 2009 de catre compania Asesoft Distribution pentru neplata unor datorii. Ulterior, fondatorul MarketOnline.ro, Mugur Frunzetti, s-a retras din conducerea executiva a companiei.

„In prezent avem o relatie chiar foarte buna cu Asesoft, este furnizorul nostru in continuare”, au subliniat oficialii companiei cu activitati online.