- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Oficial Google pe regiune: Vom sprijini piata de advertising din Romania pentru ca jucatorii locali sa inteleaga mai bine ce potential enorm are

04 Nov, 13:51 • emanuel.ceciu
Intrarea Google in Romania printr-un birou local va insemna accelerarea localizarii produselor companiei, activitati de marketing mai intense dar si srijinirea jucatorilor locali de pe piata de publicitate online, pentru a intelege mai bine "potentialul imens pe care il are online advertising-ul", a spus pentru DailyBusiness.ro Steffen Ehrhardt, product specialist Google pe regiunea EMEA.
Oficial Google pe regiune: Vom sprijini piata de advertising din Romania pentru ca jucatorii locali sa inteleaga mai bine ce potential enorm are

Acesta a subliniat ca, pana acum, Google nu a avut o prezenta locala. „Oamenii pe care poate i-ati vazut, din partea Google, nu erau decat ‘cercetasi’ (scouts – in original)”.

„O prezenta in tara va avea, in mod clar, un impact pozitiv in dezvoltarea produselor localizate. Totodata, bineinteles, vom inteti actiunile de marketing in Romania”, spune oficialul Google.

„In general, consideram ca vom putea sprijini piata de advertising online din Romania pentru a ne asigura ca jucatorii locali sa inteleaga mai bine ce potential enorm are advertisingul online”, a mai spus el.

Google a anuntat miercuri ca [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/google-isi-deschide-birou-in-romania-si-numeste-country-manager-un-fost-executiv-al-microsoft-517920va deschide in luna noiembrie a acestui an un birou local in Romania, la conducerea caruia a numit pe Dan Bulucea, fost executiv al Microsoft.

Vezi de asemenea ce spun publicitarii locali despre intrarea Google in Romania.