- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Orlando Nicoara a demisionat din consiliul director al IAB Romania

17 Feb, 14:47 • emanuel.ceciu
Orlando Nicoara, director executiv al MediaPro Interactiv, si-a dat demisia din consiliul director al asociatiei din publicitatea online locala IAB Romania, motivand decizia prin "lipsa de timp din cauza proiectelor ce s-au inmultit in ultima perioada".
Orlando Nicoara a demisionat din consiliul director al IAB Romania

„Nu exista alte motive ale plecarii mele de la IAB, voi sustine in continuare asociatia si proiectele sale pentru piata de online din Romania. Oricum, niciodata nu spune niciodata – poate ca in viitor ma voi intoarce, cand imi va permite timpul”, a declarat Nicoara pentru DailyBusiness.ro

Acesta a adaugat ca plecarea sa nu afecteaza in vreun fel activitatea IAB Romania.

In prezent, asociatia are 8 membri in consiliul director, in viitorul apropiat urmand sa organizeze alegeri pentru inlocuirea lui Nicoara.

„Membrii Consiliului Director al IAB Romania sunt alesi, conform statutului, de catre Adunarea Generala a Asociatiei, care se va intruni in urmatoarele 2 luni, martie-aprilie, pentru a aproba bugetul si activitatile asociatiei pe 2009, ocazie cu care vom organiza si alegeri pentru ocuparea acestui loc vacant”, a declarat Ionut Oprea, director executiv al IAB Romania.

Asociatia IAB Romania a fost creata in anul 2006 si reuneste agentii de publicitate si publisheri autohtoni. Este o asociatie profesionala, fara scop lucrativ, neguvernamentala, apolitica si autonoma care isi propune sa protejeze si sa promoveze interesele profesionale si investitiile realizate pe piata de publicitate online din Romania, sa elaboreze standarde ale industriei si sa creeze cadrul pentru autoreglementare.

Cititi si interviul acordat DailyBusiness.ro de catre Ionut Oprea, director executiv IAB Romania

Care este componenta consiliului director al IAB Romania