- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Prima investitie SeedMoney in 2009, o platforma online colaborativa

22 Jan, 15:47 • emanuel.ceciu
Fondul de investitii SeedMoney, reprezentat de oamenii de afaceri Pablo Gonzales, Victor Anastasiu si Vlad Stan, a anuntat joi primul proiect pe anul acesta care va primi o infuzie de capital pentru dezvoltare. Proiectul online se numeste TWIP si este dezvoltat de compania 9th Prime Technologies, un start-up in online.
Prima investitie SeedMoney in 2009, o platforma online colaborativa

Proiectul a fost lansat de Bogdan Bocse si Cristian Andreica. Momentan, proiectul nu este lansat, fiind „intre viziune si prototip. Analizam scenarii, nevoile utilizatorilor, solutii de implementare”, au spus reprezentantii 9th Prime Technologies.

Acestia au subliniat ca varianta beta a programului va fi lansata in circa 6 luni.

TWIP (Team Work Interactive Platform) este o platforma colaborativa ce-si propune sa garanteze sincronizarea in timp real intre utilizatorii participanti.

„Platforma colaborativa inseamna, de exemplu, ca cinci oameni pot edita o poza simultan si fiecare vede in timp real aceste modificari aduse de toti ceilalti”, a explicat Bogdan Bocse. „Modelul de business pe care il avem in vedere e Software as a Service. Structura actionariatului e confidentiala momentan”, a mai spus Bocse.

„Nu putem discuta de valoarea investitiei. Am decis sa investim pentru ca am gasit doi antreprenori cu o viziune foarte interesanta”, a spus la randul sau Vlad Stan, de la SeedMoney. Acesta a precizat ca investitia nu depaseste 50.000 euro.

Intrebati la cati clienti se asteapta in prima parte a anului pentru aceasta platforma, reprezentantii 9th Prime Technologies au spus doar ca „deocamdata, ne concentram pe dezvoltare. Vrem un produs care sa se ridice la asteptarile noastre. Businessul va veni de la sine”.

SeedMoney a investit in octombrie in patru proiecte – 2parale.ro, captaingo.com, strada32.com si zazazoo.ro.

Resurse suplimentare:
Bogdan Bocse intr-un video-interviu pentru Ziare.com
Blogul 9th Prime Technologies