- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Project managerul Trafic.ro s-a retras din companie si mizeaza pe un proiect online propriu

04 Dec, 13:34 • emanuel.ceciu
Mihai Serea, project manager in cadrul sistemului de monitorizare Trafic.ro, s-a retras luna trecuta din cadrul companiei NetBridge, lansand o agentie interactiva si un prim proiect propriu - FaSport.ro.
Project managerul Trafic.ro s-a retras din companie si mizeaza pe un proiect online propriu

Serea a condus operatiunile Trafic.ro din octombrie 2008. Anterior, acesta a fost manager si fondator al companiei de software SinapsInvest.

Serea nu a precizat motivele plecarii din cadrul NetBridge, companie ce detine Trafic.ro, spunand doar ca incearca sa pastreze legatura „cu anumiti oameni extraordinari pe care i-am intalnit acolo”.

Locul sau a fost luat de Ionut Tudor, care a fost promovat din interiorul firmei. Tudor lucreaza de peste trei ani in cadrul NetBridge, pozitia anterioara fiind business intelligence specialist.

Mihai Serea nu a oferit informatii de business privind evolutia FaSport.ro, un site interactiv in care utilizatorii propun locuri unde se pot practica sporturi. De asemenea, acesta nu a oferit informatii privind agentia interactiva, spunand doar ca mai are in plan cinci proiecte, „dintre care cateva pentru .com”.

„Ne-am dori ca pana la sfarsitul anului sa avem cateva sute de utilizatori activi – care propun locuri noi, care organizeaza evenimente si isi invita prietenii, iar pana la jumatatea lui 2010 numarul acestora sa evolueze inspre un alt ordin de marime, de la sute, la mii”, spune Serea.

In ceea ce priveste sursele de venituri ale FaSport.ro, Mihai Serea a spus ca „nimic nu este batut in cuie. Ca strategie insa, sursele de venituri principale vor fi serviciile oferite”.

Profilul complet al lui Mihai Serea.