- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Proprietarii SanatateaTV.ro anunta investitii de circa 250.000 euro

12 Dec, 15:19 • emanuel.ceciu
Profesionist Company SRL, care detine portalul video SanatateaTv.ro, va investi in 2009 circa 250.000 euro in echipamente, organizari de evenimente pe domeniul medical si in resurse umane, au declarat pentru DailyBusiness.ro oficialii companiei.
Proprietarii SanatateaTV.ro anunta investitii de circa 250.000 euro

Sursele de finantare provin preponderent din publicitatea atrasa si din activitatea unei firme de PR din portofoliul companiei, alti 50.000 euro urmand a fi aportul direct al celor doi actionari persoane fizice, Simona Vladica si Alina Oprea.

SanatateaTV.ro a fost lansat la finele lui 2007, compania ce detine portalul inregistrand venituri de circa 30.000 euro anul trecut.

„Numarul campaniilor publicitare este in crestere si estimam o evolutie importanta a veniturilor pe 2008 si 2009. Avem parteneri precum A&D Pharma sau Hofigal, unul dintre principalii jucatori pe segmentul de produse naturiste”, a declarat Simona Vladica, director de dezvoltare al portalului.

In perioada 11 noiembrie – 11 decembrie, SanatateaTv.ro a inregistrat circa 120.000 de pagini vizualizate, cu un timp mediu de aproximativ 4 minute pe site per utilizator, conform Simonei Vladica, care a citat date ale Google Analytics.

„Aceasta evolutie intr-un singur an de activitate, precum si retragerea de pe piata a altor proiecte (BrainTV.ro si EvoTV.ro – n.r.), ne propulseaza in primii 2 jucatori de pe piata de televiziuni online din Romania”, a spus Vladica. In prezent, continutul site-ului include circa 400 de emisiuni filmate in-house.

Profesionist Company detine pe langa SanatateaTV.ro si o agentie de relatii publice numita Brandsetter, specializata exclusiv pe domeniul medical.