- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Publisher-ul Eva.ro si Cinemagia.ro isi muta site-urile la ARBOinteractive

02 Oct, 14:57 • mihaela.tudorancea
iMedia, companie care detine in portofoliul sau site-uri precum eva.ro, automarket.ro sau cinemagia.ro, a parasit regia de vanzari Digital Ads, detinuta de NCH, in favoarea companiei ARBOinteractive, scrie pe blogul sau Marius Pahomi.
Publisher-ul Eva.ro si Cinemagia.ro isi muta site-urile la ARBOinteractive

Informatia a fost confirmata pentru DailyBusiness.ro de Calin Rotarus (foto), managing director al ARBOinteractive. „Intr-adevar, iMedia va intra in portofoliul ARBOinteractive. Noi, in general, lucram cu contracte pe termen lung”, a spus Rotarus, fara sa precizeze durata contractului semnat cu iMedia.

Digital Ads este agentia online desprinsa din regia Boom, care si-a anuntat falimentul in urma cu cateva luni, condusa de Mihaela Grafu, director de vanzari al Boom.

Netbridge Investments este o companie parte a Netbridge, denumirea generica conferita investitiilor facute in online-ul romanesc a fondului privat New Century Holding (NCH)/ Broadhurst. Netbridge este un grup de companii cu peste 500 de angajati. Companiile care fac parte din grup sunt: Active Soft, iMedia, Vodanet, Netbridge Investments, Netbridge Development, Acasa Media si altii.