- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Realitatea-Catavencu integreaza site-urile de business sub un singur portal

09 Mar, 12:16 • emanuel.ceciu
Trustul media Realitatea-Catavencu a anuntat ca va integra in primavara continutul tuturor site-urilor de business ale grupului sub un singur portal, Money.ro, oficialii companiei declarand ca vizeaza primul loc pe segmentul de business news in 12 luni de la lansarea noului portal.
Realitatea-Catavencu integreaza site-urile de business sub un singur portal

Astfel, site-uri precum The Money Channel, Business Standard, Afacereza sau Money Express vor fi integrate toate sub umbrela Money.ro, pentru ca publicul sa nu mai fie „obligat” sa parcurga toate proprietatile web ale trustului pentru a afla informatii, au declarat oficialii trustului.

„In SATI vom avea Money.ro cu domenii secundare, toate separat”, a declarat Dragos Stanca (foto), managing director new media division al trustului.

„La nivel de venituri site-urile de business stau bine. Vom avea de castigat la nivel de trafic, in primul rand, banii vor veni ‘la pachet’. Vizam pozitia 1 pe segmentul business news in 12 luni de la lansarea Money.ro, dar speram si mai repede de atat”, a mai spus Stanca, pentru DailyBusiness.ro

Acesta a precizat ca nu se vor efectua disponibilizari in randul angajatilor cotidianelor online ce vor intra sub umbrela Money.ro

Echipa noului portal va avea 20 de oameni, acestia urmand sa produca si continut propriu pe langa integrarea stirilor de pe celelalte portaluri business ale trustului.

Coordonatoarea viitorului site va fi Andreea Groenendijk, care isi va pastra si functia de redactor-sef adjunct la Business Standard.

Mai multe despre acest subiect puteti citi pe blog-ul lui Alexandru Bradut-Ulmanu.