- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Realitatea-Catavencu intra pe segmentul serviciilor web cu proiectul AutoNovo.ro

03 Nov, 11:25 • emanuel.ceciu
Xipe Interactive, companie fondata in vara acestui printr-un parteneriat dintre F5, companie de investitii online, parte a grupului Realitatea-Catavencu si Senior Interactive, companie de dezvoltare online, a lansat primul proiect, AutoNovo.ro, marcand intrarea grupului Realitatea-Catavencu in zona serviciilor web.
Realitatea-Catavencu intra pe segmentul serviciilor web cu proiectul AutoNovo.ro

In aceasta faza a implementarii, valoarea proiectului se ridica la „sute de mii de euro”, au declarat oficiali ai Xipe Interactive pentru DailyBusiness.ro

,,Lansarea platformei AutoNovo.ro marcheaza inceputul unei noi directii in abordarea businessului online al grupului Realitatea-Catavencu, axat pana acum exclusiv pe publishing digital. Practic, marcam intrarea si in zona serviciilor web-based, alaturi de Senior Interactive, o companie extrem de competitiva in mediul online romanesc, cu care suntem bucurosi ca am ajuns la un acord reciproc avantajos”, a spus Dragos Stanca, managing director new media Realitatea-Catavencu, grup din care face parte F5.

Majoritatea actiunilor detinute in cadrul Xipe Interactive apartin companiei F5, dar oficialii firmei nu au dorit sa declare ponderea.

Xipe Interactive este condusa de Florin Secanu, fost strategy planning director la Senior Interactive, absolvent al Universitatii Politehnica din Bucuresti.

,,AutoNovo.ro este primul dintr-o serie de produse online complexe pe care intentionam sa le lansam in urmatoarea perioada in cadrul parteneriatului cu F5. Filozofia produselor lansate de noi este ca acestea sa aduca ceva nou pe piata de servicii online din Romania”, a declarat Florin Secanu, general manager, Xipe Interactive.

AutoNovo.ro este un portal de servicii gratuit care ofera informatii si instrumente celor interesati in a-si achizitiona un autoturism nou.

„De partea de design se ocupa cei de la Senior Interactive, in timp ce cu fondurile necesare dezvoltarii vin, in mare parte, cei de la F5”, a declarat pentru DailyBusiness.ro un oficial al Xipe Interactive, care insa nu a oferit amanunte despre sumele investite in site.

„In ceea ce priveste viitoarele proiecte, avem un business plan care se intinde in prezent pe o perioada de trei ani”, a mai declarat Florin Secanu.

Resurse suplimentare: In mai, Realitatea-Catavencu anunta lansarea F5