- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

SeedMoney a crescut bugetul disponibil pentru investitii in online la 600.000 euro

21 Jan, 17:43 • emanuel.ceciu
Fondul de investitii SeedMoney, reprezentat de oamenii de afaceri Pablo Gonzales, Victor Anastasiu si Vlad Stan, are alocat pentru 2009 un buget de investitii ce depaseste 600.000 euro, a declarat Vlad Stan pentru DailyBusiness.ro.
SeedMoney a crescut bugetul disponibil pentru investitii in online la 600.000 euro

„Initial aveam alocati circa 500.000 euro pentru investitiile de anul acesta, insa am decis ca este un moment bun sa investim si mai mult. Pe langa aceasta suma, au mai ramas fonduri si de anul trecut, inca nealocate”, a declarat Stan.

„Unele zvonuri din piata spuneau ca nu am mai avea fonduri, tin sa infirm acest lucru”, a mai spus Vlad Stan, care ocupa si functia de director executiv al Navidoo, agentie interactiva a The Group.

Stan a mai spus ca „in cazul in care vom gasi proiecte interesante, avem posibilitatea de a suplimenta chiar si acest buget”. El a adaugat ca va anunta in curand cinci noi proiecte in care vor fi investite sume de pana la 50.000 euro/proiect.

„Nu vom lua mai mult de 20% din actiunile firmelor respective”, a mai spus Stan, precizand ca „in cazul in care startup-urile vor avea nevoie de mai multi bani, vom discuta punctual un plan diferit”.

Conform lui Stan, de la lansarea SeedMoney (in septembrie – n.r.), au aplicat 85 de proiecte online care doresc finantare, iar pentru 2009 reprezentantul fondului de investitii autohton se asteapta sa mai aplice cateva sute.

Anul trecut, Seed Money a anuntat ca investeste in patru proiecte online sume de maxim 50.000 euro/proiect.