- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Site-urile IMG Sports Media, cu 1 mld. vizitatori pe an, intretinute din Romania

30 Mar, 17:50 • emanuel.ceciu
Compania britanica Endava a alocat o parte din echipa care activeaza in Romania pentru coordonarea serviciilor de suport si intretinere ale site-urilor din portofoliul IMG Sports Media, firma care administreaza, printre altele, paginile web ale echipei de fotbal Manchester United sau ale turneului de tenis de la Wimbledon.
Site-urile IMG Sports Media, cu 1 mld. vizitatori pe an, intretinute din Romania

Site-urile IMG Sports Media au, cumulat, peste 1 mld. de vizitatori pe an.

Endava are un centru de suport si in Romania. „In prezent, la doar cateva zile de la finalizarea contractului dintre Endava si IMG, lucreaza la intretinerea portalurilor 20 de oameni, toti fiind localizati in Marea Britanie. In curand insa, o parte din oamenii din Romania vor incepe sa lucreze la acest proiect”, a declarat pentru DailyBusiness.ro un reprezentant al Endava.

Valoarea contractului nu a fost facuta publica, insa oficialul companiei a precizat ca este o intelegere pe mai multi ani, si ca este vorba de cel mai mare contract incheiat de Endava in acest an.

IMG Sports Media, divizie a IMG Worldwide, produce peste 8.000 ore de program de televiziune, radio, continut online si pentru telefoane mobile pentru aproximativ 240 categorii sportive, incluzand golf, fotbal, tenis, cricket, ciclism, motor sport si arte martiale.