- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Sorel Radu a preluat 95% din eResearch Corp.

02 Dec, 16:41 • emanuel.ceciu
Sorel Radu, director de vanzari print, radio si online in cadrul Realitatea Catavencu pana la finele anului, a achizitionat 95% din eResearch Corp, companie ce a lansat recent serviciul eWatch de monitorizare a publicitatii pe Internet.
Sorel Radu a preluat 95% din eResearch Corp.

„Valoarea achizitiei nu o fac publica. Pot sa spun doar ca am luat 95% din firma si o sa ma implic activ in evolutia ei. De asemenea, nu ma voi opri aici si mai am planuri de achizitii si lansari de proiecte personale in urmatoarea perioada”, a declarat Radu pentru DailyBusiness.ro.

Acesta a precizat de asemenea ca in ianuarie, dupa ce va parasi trustul Realitatea Catavencu , isi va deschide o firma de consultanta.

„Voi oferi consultanta si training pentru vanzari din publishing, dar nu ma voi departa nici de zona online-ului care imi place foarte mult”, a mai spus Sorel Radu.

Actionarul minoritar (5%) in cadrul eResearch este Costin Radu. Directorul executiv al companiei este Anca Feraru. Pe langa eWatch, eResearch Corp. a dezvoltat si eFocus, un serviciu online de cercetare calitativa.

Inainte de Realitatea Catavencu, trust in care Sorel Radu se afla din 2006, acesta a lucrat 12 ani in cadrul Media Pro.