- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Televiziunea online HappyFish va plati utilizatorii pentru continutul incarcat pe site

30 Sep, 18:12 • mihaela.tudorancea
Televiziunea online HappyFish.ro va incepe de saptamana aceasta sa plateasca utilizatorii pentru continutul online uploadat pe site, in functie de numarul de vizualizari pe care acestea le vor face, a declarat pentru DailyBusiness.ro Patrick Andre de Hillerin, reprezentant Happyfish.ro.
Televiziunea online HappyFish va plati utilizatorii pentru continutul incarcat pe site

„Devenim primul site romanesc care rasplateste ‘smart user generated content’, adica vom rasplati filmuletele care fac trafic, care sunt originale, inteligente. Utilizatorii nu le vor uploada direct, ca pe Trilulilu, ci le vor trimite la noi, unde le vom filtra, verifica si apoi posta. Apoi, in functie de numarul de vizualizari pe care-l fac vor primi o suma de bani in functie de palierele de performante in vizualizari. Daca trec de filtrul nostru intra pe site. De-acolo inainte decide publicul”, a declarat Patrick de Hillerin.

„Utilizatorii vor primi 100 euro pentru 10.000 de vizualizari, 200 euro pentru 15.000 si 300 de euro pentru 20.000 de vizualizari. Ne asteptam sa primim clipuri elaborate, care se pot face si cu bani putin. Productia video online nu costa de fapt atat de mult pe cat crede lumea”, a precizat acesta.

HappyFish.ro, un proiect al societatii Green New Media, a fost lansat in varianta beta la sfarsitul anului 2007, in urma unei investitii de 200.000 de euro.

HappyFish.ro ii are ca actionari pe Sorin Marin, Tudor Liviu Marin si Iordan Moraru. Alti doi actionari ai companiei, Dragos Musat si Florin Cojocaru, si-au vandut in cursul acestui an actiunile detinute la companie.