- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

ZeList: Anul acesta vom introduce pentru companii servicii de monitorizare pe bloguri

23 Apr, 14:21 • mihaela.tudorancea
Zelist.ro, un instrument de monitorizare a blogosferei si presei romanesti dezvoltat de compania TreeWorks, va introduce anul acesta serviciile de monitorizare a blogosferei pentru companii, au declarat reprezentantii companiei.
ZeList: Anul acesta vom introduce pentru companii servicii de monitorizare pe bloguri

„Deocamdata este in stadiul de proiect. Deja companiile si agentiile de PR folosesc mult facilitatea de cautare din Zelist pentru monitorizarea brandurilor lor. Un serviciu dedicat va fi insa lansat in cursul anului. Data exacta nu a fost stabilita inca”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Cristian Clita, manager de proiect la compania TreeWorks.

„Companiile au inteles in sfarsit necesitatea comunicarii. Si cat rau sau bine, pot face blogurile. De aceea e important pentru ei sa cunoasca ce se scrie despre ei, pentru a putea contracara astfel anumite afirmatii si reactii false. Blogosfera este mai puternica decat ne-am fi asteptat. Am introdus de curand si monitorizarea video-urilor virale. Adica numarul de clipuri introduse pe blogurile din Romania. E un serviciu interesant inclusiv pentru cei care lucreaza in departamentele de marketing, putand astfel urmari desfasurarea unei astfel de campanii”, a mai adaugat el.

Totodata, complementar cu ZeList, urmeaza sa lanseze, la jumatatea lunii mai, o serie de portaluri care pun in evidenta continutul din blogosfera. „Vor fi portaluri care vor avea continut despre carti, teatru, evenimente culturale, in care se vor putea gasi principalele posturi de pe bloguri. Acesta se va updata zilnic. Trebuie sa lamurim ca noi nu o sa furam continutul, ci doar punem o parte foarte mica din postul respectiv pe portal”, a mentionat Cristian Clita.

Cifra de afaceri a TreeWorks, in 2008, s-a situat in jurul a 350.000 euro. Proiectele de web-development detin cea mai mare proportie in veniturile TreeWorks.

ZeList este o platforma dezvoltata de TreeWorks care foloseste algoritmi complecsi pentru a determina cele mai importante bloguri din punctul de vedere al audientei si credibilitatii, precum si cele mai importante subiecte discutate in blogosfera.

TreeWorks are o experienta de peste 6 ani in web development si este detinut de 3 persoane fizice, Catalin Tenita, Emil Jinga si Ionut Buzoianu. Pe langa aceste proiecte, TreeWorks mai ofera solutii pentru Application Service Provider, Supply Chain Applications, productii multimedia, portale B2C, piete verticale, aplicatii software online.