- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Adama a luat inapoi 40 de locuinte din Edenia Titan, de la un investitor spaniol

08 May, 11:08 • cristina.mihai
Adama a luat inapoi circa 40 de unitati locative din proiectul Edenia Titan, din cele 140 pe care un investitor spaniol le-a achizitionat in anii trecuti in cadrul proiectului, ca urmare a faptului ca business planul investitorului nu se mai pliaza pe conditiile actuale de piata, au spus reprezentantii dezvoltatorului, pentru DailyBusiness.ro.
Adama a luat inapoi 40 de locuinte din Edenia Titan, de la un investitor spaniol

„Livrarile apartamentelor din Edenia au inceput inca de anul trecut, asa ca investitorul trebuia sa achite locuintele achizitionate. Avand in vedere ca cererea de la utilizatori finali este mica, am ramas cu o parte din acele locuinte”, a spus Alina Necula, sales opperations manager al Adama.

In prezent, Adama mai are la vanzare, pe langa cele 40 de unitati locative luate inapoi de la investitor, cateva penthouse-uri si apartamente cu gradina din cadrul proiectului. In total, din cele 800 de unitati locative, circa 750 sunt vandute.

Edenia este un proiect rezidential format din 800 de apartamente dispuse in 7 blocuri, investitie in valoare totala de 60 milioane de euro, potrivit estimarilor anterioare.