- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Anunturi imobiliare postate gratuit de proprietari si platite de cumparatori

01 May, 12:20 • cristina.mihai
Agentia imobiliara Perlings din Satu Mare si-a relansat pagina web, introducand o platforma tip portal imobiliar, unde proprietarii isi pot posta anunturile gratuit, iar posibilii cumparatori platesc 2 euro plus TVA pentru a vizualiza datele de contact.
Anunturi imobiliare postate gratuit de proprietari si platite de cumparatori

Suma reprezinta tariful pe care clientii il platesc pentru un sms pe care il trmit catre agentia Perlings pentru a cere datele de contact pentru anuntul care ii intereseaza.

Pe platforma sunt in prezent circa 1.500 de anunturi, dintre care circa 1.000 postate direct de proprietari, iar restul – reprezentand locuinte promovate de Perlings.

„Anunturile nostre sunt pe plan local, celelalte sunt din intreaga tara”, a spus pentru DailyBusiness Sebastian Tiplea, administratorul agentiei. Aceasta a adaugat ca pe platforma lansata in urma cu 3 saptamani pot posta anunturi nu doar proprietarii, ci si dezvoltatorii imobiliari sau alte agentii.

„Avem o evidenta a celor care ne solicita datele de contact, iar pana in prezent au fost circa 80 de persoane care au folosit serviciul”, a adaugat Tiplea.

Investitia in noul site s-a ridicat la 10.000 de euro, fiind realizat de compania Altersoft din Satu Mare.

„Estimam ca in maxim 3 ani ne vom amortiza investitia”, a precizat Tiplea.