- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Bugetul proiectului Green Wave Mamaia a crescut cu 75%, la 35 mil. euro

25 Aug, 11:57 • cristina.mihai
Compania romaneasca Stihll Development a marit bugetul de dezvoltare al proiectului rezidential Green Wave Mamaia cu circa 75% pana la 35 mil. euro, de la prezentarea proiectului in toamna lui 2007, au spus reprezentantii Neocasa, promotorul exclusiv al cartierului de pe litoral.
Bugetul proiectului Green Wave Mamaia a crescut cu 75%, la 35 mil. euro

Initial, reprezentantii Stihll Development au estimat pentru DailyBusiness.ro, in octombrie 2007, ca investitia in acest proiect se va ridica la 20 mil. euro. Ulterior, numarul de locuinte din acest proiect a crescut cu circa 20%, pana la 430 de locuinte, fata de 344 de unitati locative. De asemenea cresterea bugetului a fost determinata si de majorarea costurilor de constructie.

Locuintele vor avea vedere la mare sau la lacul Siutghiol.

Preturile se situeaza in intervalul 53.600 – 216.000 euro + TVA, a spus Mihai Medesan, consultantul imobiliar Neocasa, care se ocupa de acest proiect.

Acesta este primul proiect rezidential al companiei Stihll Development, care a mai dezvoltat proiecte imobiliare in Bucuresti si Targoviste, insa pe segmentul comercial.

Pana in prezent au fost contractate circa 25% din cele 203 locuinte din prima faza de vanzare a proiectului.

Lucrarile de constructie ale ansamblului rezidential vor demara in septembrie anul acesta, mai tarziu cu circa 10 luni decat era estimat, iar constructia va fi finalizata la sfarsitul lui 2010.