- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

City Mall: Retailerii au inteles ca trebuie sa-si modifice politica de pret

21 Aug, 14:46 • cristina.mihai
Multi cumparatori se reorienteaza spre produse mai ieftine, ca urmare a situatiei economice actuale, iar retailerii au inteles ca trebuie sa-si schimbe politica de pret pentru a-si sustine vanzarile, a spus Mihai Agaficioaia, directorul general al City Mall din sudul Bucurestiului.
City Mall: Retailerii au inteles ca trebuie sa-si modifice politica de pret

„Retailerii au inteles ca trebuie sa-si modifice politica de pret pentru a-si sustine vanzarile si astfel au adoptat strategii de criza, aceasta insemnand discounturi de pana la 70%”, a spus directorul general al City Mall.

Afectati de scaderea veniturilor, majoritatea retailerilor de pe piata au solicitat anul acesta reduceri ale chiriilor. „Solicitarile de renegociere a chiriilor pentru spatiile comerciale din City Mall au venit asa cum era de asteptat si au fost discutate si puse in aplicare pentru fiecare retailer in parte. Procentul de discount acordat difera in functie de fiecare solicitant, insa, a variat intre 15 si 20%”, a spus Agaficioaia.

Australienii de la APN/UKA, proprietarii City Mall, au hotarat inca de anul trecut sa transforme 3.000 mp de spatii de retail in birouri si sa construiasca alti 2.000 mp, in acelasi scop.

„Am finalizat etapele de autorizare pentru acest proiect si cautam clienti pentru ocuparea spatiillor”, a spus Mihai Agaficioaia.

Deschiderea Liberty Center si Grand Arena, situate in apropiere de City Mall, nu a scazut traficul de vizitatori din acest centru comercial, potrivit reprezentantilor mall-ului.