- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Conlux a vandut 45% din prima faza a unui proiect imobiliar in nordul Capitalei

18 Aug, 14:07 • cristina.mihai
Dezvoltatorul imobiliar roman Conlux Development a inregistrat contractari pentru 45% din cele 47 de locuinte ale primei faze din proiectul rezidential North Lane, lansat in toamna lui 2008, moment in care s-a accentuat criza pe piata locala.
Conlux a vandut 45% din prima faza a unui proiect imobiliar in nordul Capitalei

Vanzarile au fost efectuate ca urmare a dezmortirii cumparatorilor in primavara si a programului Prima Casa, au spus reprezentantii Neocasa, agentul exclusiv al proiectului.

Dupa un inceput de an in care vanzarile au fost blocate, din martie, acestea au inceput sa se dezmorteasca pe piata locala, desi la un nivel inferior celui din 2008.

„Din martie-aprilie, am vandut circa 4 locuinte pe luna, in plus au venit si clienti prin programul Prima Casa”, a spus Maria Grigore, consultant imobiliar Neocasa, care se ocupa de vanzarea proiectului, a carui prima faza este finalizata.

Lansat la un pret de 1.256 de euro pe metru patrat, proiectul a suferit o reducere de pret de circa 10% anul acesta.

Ansamblul, dezvoltat prin finantare proprie, are in total peste 100 de unitati locative si reprezinta o investitie de 11,6 milioane euro. Vanzarile locuintelor din faza a doua a proiectului inca nu au demarat, finalizarea acestei etape a constructiei fiind programata pentru finalul lui 2009.

Compania Conlux Development a mai dezvoltat, printre altele, proiectul Green Arcades de langa Cartierul Francez din Bucuresti.