- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cotroceni Park a mai atras 5 retaileri, in doua saptamani de la deschidere

10 Nov, 18:29 • cristina.mihai
De la deschiderea de pe 29 octombrie, Cotroceni Park a semnat contracte de inchiriere cu inca 5-6 retaileri, spatiile inchiriate fiind de mici dimensiuni, au spus, marti, reprezentantii mall-ului.
Cotroceni Park a mai atras 5 retaileri, in doua saptamani de la deschidere

In prezent, suprafata inchiriabila, de aproximativ 80.000 metri patrati, este contractata in proportie de 95%, iar oficialii mall-ului se asteapta sa fie complet inchiriata pana la sfarsitul anului sau cel tarziu in ianuarie-februarie 2010.

Unul dintre motivele pentru care retailerii cauta spatiile din Cotroceni Park este numarul mare de vizitatori, circa 70.000 pe zi in cursul saptamanii si circa 100.000 in weekend.

In privinta vanzarilor retailerilor, reprezentantii mall-ului nu au facut precizari.

In ceea ce priveste numarului de vizitatori din perioada urmatoare, oficialii Cotroceni Park se asteapta cel putin sa se mentina pentru ca nu au deschis inca toate spatiile de distractii, precum pista de carting, trenuletul electric sau cinematograful.

In plus, au inceput si activitatile de marketing care au inceput astazi, prin care se vor imparti 10.000-15.000 de cupoane in valoare de 200 lei fiecare.

Israel Vizel, directorul general al Cotroceni Park, a spus ca viitoarele activitati de marketing vor fi surprize si nu a vrut sa dea detalii.

In ceea ce priveste bugetul, acesta a spus ca este confidential.

Compania AFI Europe, dezvoltatorul mall-ului, are in plan sa deschida in 2010 alte doua proiecte pe piata locala: un centru comercial pe terenul fostei fabrici Laromet, proiect de 50 milioane euro, si cladirile de birouri de pe langa Cotroceni Park.

Mai multe detalii in interviul publicat de DailyBusiness.ro.