- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cu un pas inaintea crizei: Invest Imobiliar Construct a rambursat creditul pentru Pallady Residence

12 Oct, 13:59 • cristina.mihai
Prins de criza aproape finalizat si contractat in jur de 70%, proiectul Pallady Residence, dezvoltat de compania imobiliara romano-islandeza Invest Imobiliar Construct este vandut aproape integral, la 6 luni de la finalizare, iar dezvoltatorul a rambursat integral, luna trecuta, creditul luat de la Alpha Bank, au spus reprezentantii companiei, pentru DailyBusiness.ro.
Cu un pas inaintea crizei: Invest Imobiliar Construct a rambursat creditul pentru Pallady Residence

Compania mai are in prezent la vanzare 15 unitati locative din cele 134 din proiectul rezidential, care a fost contractat peste 70% in momentul in care criza a inceput sa se resimta pe piata locala si in cadrul caruia, dupa criza, compania a scazut preturile pana la 975 euro/mp, de la 1.200 euro/mp in toamna lui 2008, pentru a contrabalansa scaderea vanzarilor.

Reprezentantii companiei nu au dorit sa comunice valoarea creditului, insa cumulat, proiectele Pallady Residence si Pallady Towers, dezvoltat de compania Buc Invest Srl, in aceeazi zona, reprezinta o investitie de circa 50 mil. euro, potrivit unor declaratii, anterioare.