- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cum arata calendarul deschiderilor din mega-proiectul Colosseum din Bucuresti

31 Jan, 11:16 • cristina.mihai
Cel mai mare centru comercial din Europa, Colosseum Shopping Center Bucuresti, un proiect care a stat doar pe hartie circa 7 ani, va finaliza in acest an prima faza a constructiei. Oficialii companiei au spus pentru DailyBusiness.ro cum arata calendarul deschiderilor.
Cum arata calendarul deschiderilor din mega-proiectul Colosseum din Bucuresti

Astfel, primul magazin care se va deschide in prima faza a proiectului va fi Leroy Merlin. Aceasta este prima unitate de bricolaj a Leroy Merlin de pe plan local si va fi gata pana la finalul verii lui 2011.

Urmatoarea deschidere pe lista este Carrefour. Oficialii Carrefour au anuntat deja ca reteaua va deschide in septembrie un hipermarket in centrul comercial Colosseum din nordul Capitalei. Oficialii dezvoltatorului spun ca pana in noiembrie vor fi deschise si restul galeriilor din retail park.

Al treilea chirias important din proiect este Altex.

Proiectul de retail Colosseum Shoping Center din Capitala, care va include un retail parc si 3 mall-uri, cu o suprafata totala de aproape 200.000 mp inchiriabili, a demarat la inceputului lui 2010, dupa ce dezvoltatorul a obtinut finantare de la Bank of Cyprus.

Proiectul Colosseum, localizat pe soseaua Chitilei, va fi dezvoltat pe o suprafata de 620.000 metri patrati. Proiectul va fi realizat in doua faze, printr-o investitie totala de 400 mil. euro.

Momentan, compania Nova Imobiliare, prin care se dezvolta proiectul, a demarat doar constructia parcului de retail din proiect, o investitie de 80-90 mil. euro.

In prima faza se va construi un parc comercial cu o suprafata de 58.000 metri patrati.