- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cum arata cel mai mare mall din Romania in preziua deschiderii (FOTO)

24 Feb, 13:40 • cristina.mihai
Joi, pe 25 februarie, se va inaugura cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza, amplasat in sudul Bucurestiului. Cu o zi inainte de inaugurare, inca se lucra de zor atat la intrare, cat si in interiorul magazinelor. Vedeti o galerie foto de la fata locului.
Cum arata cel mai mare mall din Romania in preziua deschiderii (FOTO)

Potrivit reprezentantilor mall-ului, retalerii deruleaza investitii totale de 80 milioane euro pentru amenajarea magazinelor, iar aceasta suma se adauga celor 200 mil. euro investiti in constructie.

Ce magazine vor fi deschise joi in Sun Plaza? Magazinele de dimensiuni mari, ca Mobexpert sau Cora, vor primi cumparatorii incepand de joi. Pe langa acestea, in interiorul mall-ului mai pareau pregatite de deschidere C&A, Sephora, Deichman, Zara sau Vodafone Arsis.
[gallery:31]

Update (22:00): Ultimele retusuri la Sun Plaza
[img=576][/img]
Daca in dimineata zilei de 24 februarie, la intrarea dinspre metrou a mall-ului Sun Plaza inca se monta pavajul, spre seara, aceasta operatiune a fost finalizata, iar muncitorii lucrau la montarea unei scene pentru evenimentele care vor avea loc in zilele urmatoare. In cateva ore, nu doar dezvoltatorii au reusit sa ofere o intrare impecabila in mall, ci si retailerii. Astfel, chiriasii, care dimineata inca amenajau magazinele, au reusit sa finalizeze ultimele retusuri, astfel incat vizitatorii de maine sa nu aiba nimic de reprosat.
[img=575][/img]
Totusi, la intrarea in parcarea subterana a mall-ului, partea de santier a Sun Plaza este inca vizibila. Invitatii la petrecerea VIP din aceasta seara au mers spre parcare pe langa utilaje de constructii si unii din muncitorii care plecau acasa.

Prin urmare, pe 25 februarie, vizitatorii mall-ului vor vedea un spatiu comercial aproape impecabil, chiar daca din cand in cand vor mai zari magazine nedeschise si izolat cate o spartura in pavaj.
[img=574][/img]