- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cum s-a repliat Iulian Dascalu in fata crizei: In loc de 800 de apartamente mai construieste doar 100 in proiectul din Iasi

16 Sep, 13:07 • cristina.mihai
Omul de afaceri Iulian Dascalu, proprietarul Iulius Group, a scazut de 8 ori numarul de apartamente pe care ar fi trebuit sa le contruiasca in proiectul Palas Iasi, ca urmare a crizei financiare si a faptului ca segmentul rezidential a fost unul dintre cele mai afectate domenii.
Cum s-a repliat Iulian Dascalu in fata crizei: In loc de 800 de apartamente mai construieste doar 100 in proiectul din Iasi

Iulian Dascalu a spus ca trebuie sa-si adapteze strategiile la conditiile de criza dar a spus ca in afara de segmentul rezidential, celelalte parti ale proiectului cum ar zona comerciala si cea de birouri, nu au fost modificate.

Iulius Group a vandut 60 de apartamente din cele 100 de locuinte aflate in constructie, preturile de vanzare fiind aproape 1.500 euro/mp.

Proiectului Palas Iasi, estimat la peste 260 mil. euro, cuprinde pe langa zona rezidentiala o zona de retail, una de office si un hotel de cinci stele.

Dezvoltatorul estima, la inceputul anului, ca intreg proiectul va fi inaugurat in septembrie 2011, in conditiile in care finantarea este integral asigurata.